SENYUM seindah suria, yang membawa cahaya, SENYUMlah dari hati duniamu berseri... SENYUM umpama titian, dalam kehidupan, kau terSENYUM ku terSENYUM, kemesraan menguntum... SENYUM... kepada semua, SENYUManmu amatlah berharga, SENYUM... membahagiakan, dengan SENYUMan terjalinlah ikatan...

Sunday, November 11, 2007

Suka Duka Imtihan Awal


Pahit Getir Imtihan


Salam Mu'tah...Imtihan awal dah pun berlalu, sebenarnya imtihan awal ni aku x brape nak target utk score btul2 sbb aku nak tau mcm mana bentuk imtihan awal kat Universiti Mu'tah ni atau dalam kata lain, nak cari pengalaman dulu. 5 subjek smuanya dan semua natijah telahpun diketahui... ada yang :) (boleh dibanggakan) dan ada yang :( (mengecewakan)... kalau yang ok tu haruslah dikekalkan manakala yang mengecewakan pula haruslah dipertingkatkan.. sekurang2nya aku dah cuba yang yang terbaik sepanjang 2 bulan aku mengejar ilmu disini... fokus aku disini ada 2: 1) cemerlang dalam pelajaran. 2) Kuwayys dlm mua'malah dgn penduduk arab disini. Bahasa arab aku disini x lah sehebat pelajar2 lain, tapi aku masih mencuba utk fasih dlm pertuturan arab sehari2.. pasal result aku td, aku masih lemah sbnrnya walaupun ada subjek yg aku leh score.. imtihan thani akan datang ini aku akan pastikan a'lamah aku setanding dgn mahasiswa arab disini... InsyaAllah.. Mak Ayah doakan Anakmu disini selamat selalu.. Ilalliqa'..

2 comments:

Ahmad said...

Senyum seindah suria...

Nak dengar lagu itu? sila ke blog saya :)
http://kaset79.blogspot.com

nak download?
sila ke http://dhuat.multiply.com

Aparelho DVD said...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If ossible gives a last there on my blog, it is about the Aparelho de DVD, I hope you enjoy. The address is http://aparelho-dvd.blogspot.com. A hug.