SENYUM seindah suria, yang membawa cahaya, SENYUMlah dari hati duniamu berseri... SENYUM umpama titian, dalam kehidupan, kau terSENYUM ku terSENYUM, kemesraan menguntum... SENYUM... kepada semua, SENYUManmu amatlah berharga, SENYUM... membahagiakan, dengan SENYUMan terjalinlah ikatan...

Thursday, June 12, 2008

Kembalinya aku dipersada pena maya

Keindahan laut mati di waktu senja

Salam buat pencinta blog skalian.. hampir diri ini putus asa utk bergerak aktif digelanggang pena maya ini dek kemalasan yg membelenggu diri utk menyebarkan idea2 yang berada ditempurung kepala ini.. Ku amat bersyukur dgn semangat yg masih ada ini utk mencurahkan pengalaman ku sepanjang berada di bumi Syam ini.. alhamdulillah imtihan dah pun selesai n kputusan pun dah kuar, walaupun usahaku keras kali ni, tp aku masih lg belum mencapai tahap terbaik.. akan kucuba hingga menjadi paling terbaik.. utk bulan ni, aku byk berjalan.. minggu lps aku n bdk2 kolej aku g laut mati.. 1st time aku sampai sana.. mmg terapung bler mandi laut tu.. masin gler air tu.. 36x ganda masin dr air laut.. kalau masuk mata, mmg buta skjap.. hehe minggu dpn lak group yg sama akan ke Petra n bermlm di Aqabah.. hope smuanya b'jln lancar n slmt.. coz b'konvoi.. k lah, nanti aku cite pengalaman g Petra di post yg mendatang..

Garam2 yg membeku dipersisiran pantai

Barbeque ayam... layan diri.. sedap!!

p/s : kalau korang nak tau pasal laut mati ni lagi, leh klik kat cni Dead Sea

1 comment:

Umar Zakir Abdul Hamid said...

hey
nice post
my blog - pena maya
do visit n link it if u fnd its good